We leren al heel jong hoe we ons moeten gedragen, maar we hebben geluk als we al jong leren dat we mogen voelen. 

 

ervaringen van clienten

Een fijne combinatie van gesprek en aanraken op de bank en zo meer bewust worden van wat ik denk, voel en ervaar. Door de bewustwording kunnen lolsaten en verder gaan.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Carin en durfde veel te delen wat er in mij om ging. Door deze openheid lukte het mij om ook buiten de therapie meer te delen met anderen. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. 

Door de therapie werd ik me bewuster van mijn lichaam en luisterde ik beter naar wat ik nodig had. Hierdoor kreeg ik na een tijdje minder klachten en zat ik weer lekker in mijn vel. De gesprekken in combinatie met de aanraking op de bank hebben mij geholpen. 

Ik had al veel psychologische hulp gehad voordat ik aan Haptotherapie begon. Ik had daarbij al veel inzichten gekregen, maar voelde ook dat er nog iets ontbrak. Na de sessies bij Carin voelt het alsof ik me nu beter kan ontspannen en ook wat meer vanzelf mijn grenzen aangeef.